Brown Leaf
_malin.jpg

Jeg er født 1968 i Stockholm, voksede op i Vestjylland og studerede i København og i Italien. Nu bor jeg ud til havet i Hundested med min mand og vores hund. Her har jeg mit kontor, og herfra er der ikke langt ind til København - og mine to voksne piger og mit lille barnebarn.     

 

Hundested ligger i naturskønne Halsnæs, som jeg dækkede journalistisk i de syv år, jeg var journalist og områderedaktør på Frederiksborg Amts Avis’ redaktion i Frederiksværk. 

 

Oprindelig er jeg dog ikke journalistuddannet, men har akademisk baggrund med en BA i antropologi fra Københavns Universitet og en MA i European Society Science and Technology fra Bari og Roskilde Universitet. 

 

Siden har jeg suppleret med efteruddannelse ved Journalisthøjskolen i Aarhus (sprog, reportage og feature), Columbia University i New York (narrative medicine), Københavns Universitet (sprogbeskrivelse og creative writing), KEA (digital markedsføring) og Danmarks Journalistforbund (strategisk kommunikation).   

 

Gennem årene har jeg også undervist en del, afholdt workshops, arrangeret, markedsført og promoveret udstillinger og koncerter, og endelig har jeg været medejer af og markedsført en (socialøkonomisk) syrisk restaurant. Det var tilbage i 2015 og 2016, efter at jeg havde været med til at stifte og markedsføre den lokale forening Gæstfrie i Halsnæs.      

 

Siden november 2019 har jeg samarbejdet med grafisk designer og billedkunstner Luise Haugen, som har base i Lynæs, Hundested.