top of page

Hjælp til Facebook 

Hjælp til Facebook 

Har du brug for hjælp til det helt grundlæggende - at oprette en facebookside, finde billeder, skrive tekst om dig selv og dit firma og få lagt det på? Kniber det med tiden, eller har du svært ved at se de gode historier og få idéer til nye opdateringer, som nogen vil læse, like og allerhelst dele, og som i sidste ende vil give dig flere følgere? Du har måske svært ved at finde formen, eller man kunne sige din stemme på Facebook. Måske har du også brug for nogen at sparre med om frekvensen, altså hvor tit det vil være en god idé at komme med nye opdateringer. 

 

Alt det kan vi hjælpe dig med. Vi har et skarpt blik for de gode historier, dem der får dig til at skille dig ud og gør dig synlig. Vi kan formidle dem i både billeder og ord, og vi bevæger os også gerne uden for Facebook – til nyhedsbreve, andre sociale medier eller pressen.   

 

Vi har mange års erfaring med hele medie-paletten. Men først og fremmest er vi gode til at se dig og din virksomhed, vi lytter, arbejder i tæt dialog og får dig til at skille dig ud.    

Alle opgaver er forskellige, og det er noget, vi elsker. Derfor skræddersyer vi den bedste løsning, når vi kender kundens behov. Har du brug for sparring til nyhedsbrevet – eller skal du have hjælp til de daglige eller ugentlige facebook-opdateringer?
Ingen opgave er for stor eller for lille. 

 

Er det noget for dig? Så skriv eller ring til os på
kontakt@MalinW.net / 31 38 69 08.

Hvem er vi?

Journalist og tekstforfatter,
Malin Westerlund, www.malinw.net 

Grafisk designer og billedkunstner,
Luise Haugen, www.luisehaugen.com

Vi har flere dygtige fotografer, oversættere
og SEO-eksperter i vores netværk, 
og vi kan tage alle slags opgaver. 

Globalisering koncept
bottom of page